top of page
glo-minerals makeup
glo-minerals makeup
glo-minerals shimmerbrick
glo-minerals lip crayons

gló-minerals...

gló-minerals er prisvindende mineral makeup der er unikt designet til at levere uovertruffen dække med et bredt spektrum af farve og produktmuligheder samt UV og miljømæssig beskyttelse af huden.
Formuleret uden indhold af talkum, parabener, kunstige parfume og farvestoffer, er glo-minerals det ideelle valg uanset alder og hudtype.

 

  • Ekseptionelt dække der holder

  • Smuk og naturlig finish

  • Fyldt med kraftfulde anti oxidanter

  • Velegnet til alle hudtyper, også sensitiv

- gló-minerals mål er, at skabe de bedste og mest avancerede formler med kun de bedste ingredienser af farmaceutisk renhedsgrad...

  • Anvender udelukkende de fineste ingredienser og mineralerne bliver ”triple-milled” – knust i en speciel proces, der sikrer at hver påføring giver en smuk og holdbar finish.

  • Base formlerne indeholder ingen kunstige parfumestoffer, og er 100 % talkumfri. De er alle velegnede til selv den mest sensitive hud.

  • Med ganske få undtagelser, er formlerne fri for parabener og gluten*

  • Alle gló-minerals produkterne er ikke-stoppende og sikrer at huden kan ånde, hvilket forhindrer bakterier i at blive fanget i porerne.

 

ANTI-OXIDANTERNE

Den kraftfulde antioxidant blanding af A, C, E vitamin og grøn te ekstrakt, tilfører huden næringsstoffer der er vitale for at fastholde en sund hud, mens den beskyttes mod yderligere skade.

 

BREDSPEKTRET UVA OGUVB BESKYTTELSE

Alle deres foundations sikrer effektiv beskyttelse med indholdet af naturlige mineraler, bl.a. Titanium Dioxid og Zink Oxid.

 

FARVE PALETTEN

gló-minerals tilbyder et ekseptionelt spektrum af minerals farver, fra de helt trendy og mode rigtige  nuancer, til de helt klassiske.

 

ANTI-INFLAMATORISK

Anti-inflamatoriske  ingredienser som, inklusiv Grøn Te Ekstrakt, Zink og C-vitamin, bekæmper fremtræden og tilstande af acne og rosacea præget hud.

 

CRUELTY-FREE

gló-minerals produkter er ikke testet på dyr.

 

*Følgende produkt indeholder parabener: Lash Thickener & Conditioner. Følgende produkter indeholder gluten: Face Primer, Lash Thickener & Conditioner, Lip Filler Pencil, Precise Micro Lipliner.

 

Book tid til individuel Makeupvejledning via knappen herunder...

- let your inner beauty glow!
bottom of page