top of page
Makeup Artist Linda Kvist Jensen

Linda Jensen...

Jeg har en bred livs- og erhvervserfaring, som jeg nu har ”kogt sammen” til LINDA'S HOUSE of BEAUTY.

Ingredienserne er bl.a. fra tøj+ brillebranchen, lidt tegnefilm og en bid af frisørfaget.

Derudover er jeg uddannet Makeup Artist på Tradium, Certificeret Bio Sculpture Negleteknikker hos Beauty Business Company og Eyelash tekniker hos Aleksandra Kjærsfeldt samt Lash Lift tekniker hos Soph Studio. Og senest har jeg tilføjet Hudterapeut til cv'et, og kan lige så godt tilstå at jeg stor-nyder nu også at kunne arbejde med ansigtsbehandlinger!

Planen er a lækre og forskønnende behandlinger til menuen, som er relevante for lige præcis mine kunder - så hold dig endelig ikke tilbage med at indvie mig i dine ønsker!

- Min mission er at give dig en unik og personlig oplevelse - hos mig vil du altid opleve en hyggelig og humoristisk stemning…

Personligt sætter jeg utrolig stor pris på, når jeg møder kundeservice af den helt gode "gammeldags" slags, der bare giver et ekstra stort smil på læben. Det vil jeg rigtig gerne give videre til mine kunder. Så mit mål er helt reelt, at give dig en god, troværdig og brugbar service, og ikke mindst et pusterum i en travl hverdag! 

Af hensyn til min familie er mine annoncerede åbningstider ikke helt "almindelige", men til gengæld ret fleksible. Så har du svært ved at få det til at passe med dine ledige stunder, er forespørgsler på andre tider altid mere end velkomne.

- Med indlevelse og let forståelige tips rådgiver jeg dig på bedste vis, og giver dig plads til at være dig..!

 

Personlige data:

Født i Aarhus 1976

Opvokset på Samsø

Har slået mine folder i henholdsvis Tranebjerg/Samsø, Cardiff/Wales, Aarhus og Silkeborg

bottom of page